Superfun days-super vikend paketi u Fun parku Biograd za super provod!

0
Foto: PR

Superfun days-super vikend paketi u Fun parku Biograd za super provod!

Super zabavni dani po akcijskim cijenama od samo 99 kn za dnevnu ulaznicu čekaju vas od 27.09. do 27.10.2019. u našem najvećem zabavnom parku u regiji. Još kad je na moru, okružena fantastičnim pustolovinama garantira vam provod koji će vas ispaliti u orbitu najboljih pustolovina.

Atrakcije u Fun parku Biograd rade punim pogonom i još nisu spremne za zimski san, kao ni mnogi koji se još odupiru jesenskoj monotoniji. U posebno zabavnim vikendima čekaju vas vožnje pune adrenalina i puno dobrog provoda. U jurskom svijetu dinosauri itekako su budni i još vas čekaju sa svojim zubatim osmjehom, a kroz njihovo kraljevstvo provozati će vas posebni autići.
Volite li pomorske bitke tu je piratski zaljev. Povedite ekipu do pobjede i potucite svoje protivnike u najzabavnijem zaljevu na našoj obali. Ako ste za svemirsko putovanje tu je Alien posebni svemirski roller coaster i Simulator svemirski auto koji se spustio iz galaksije nudeći vrtoglavu vožnju. Za one najmanje, koji se najbolje opiru silama gravitacije tu je Zero Gravity zone-raj za klince i klinceze , gdje slobodno možete prepustiti vaše dijete da se zabavi skačući na trampolinima i hupsalicama uz budno oko animatora. Dok lagano plovite u gondolama, pogled Vam seže do Kornatskog otočja i prekrasnog Jadranskog mora. To je fantastično mjesto za uslikati par selfie-a i podijeliti ih na društvenim mrežama. Ne brinite, Wi-fi je besplatan i ima ga čak i visoko gore.

I oni najmanji imaju svoju „adrenalinčić“ atrakciju -Mine Train Coaster! Veseli žuti vlakić je osmišljen kao manja verzija rollercoastera koja uveseljava najmanje posjetitelje. Tu je i najveseliji vrtuljak za doručak Choco Cup! Šareni rotirajući stolić serviran je da smjestite vaše mališane u vesele šalice koje su uvijek pune smijeha i dobrog dječjeg provoda.

Osim vožnji odličnu zabavu nudi i Games Hall-najbogatije carstvo igrica na ovim prostorima. Uključuje najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače gdje se održavaju redoviti natjecateljski turniri, ali i klasične igre poput stolnog tenisa, stolnog nogometa i košarke za obitelji. Kuća straha posebno se pripremila da vam cijeli mjesec osigura najstrašniji provod.
I XD Dark Ride svojom virtualnom vožnjom u kojoj ćete morati pobijediti razne nemani, duhove, jezive vanzemaljce i zombije ponudit će odličnu zabavu i pravo 7D iskustvo, gdje vaši neprijatelji samo što ne iskoče iz ekrana. Dakle strašne dane možete dočekati u stvarno strašnom okruženju jer Fun park Biograd ima sve što vam treba za popularnu jesensku zabavu.

U Fun Parku Biograd  nitko nije ostao ni gladan ni žedan. Fina papica kuha se još za sve prisutne, a tu su i posebno zabavni tematski meniji za  mališane, kao i najzabavnije rođendanske proslave sa tortom!

Zato oduprite se silama gravitacije jesenske uspavanosti. Krenite u super zabavni vikend koji će vas napuniti pravom ljetnom energijom. Sve što vam treba je prava ekipa a za dobro raspoloženje tu je naš najveći zabavni  park!

Event pogledajte OVDJE

Radno vrijeme: 12-20h
Radni dani: 27.09.-29.09., 05.10.-08.10., 12. i 13.10., 19. i 20.10., 26. i 27.10.2019!