Tučnjave u Trogiru i Splitu

0
Foto: pixabay.com

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su u nedjelju kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Naime, 24-godišnjaka se sumnjiči da je oko 04.50 sati u Trogiru na Obali bana Berislavića, zajedno s 30-godišnjim njemačkim državljaninom započeo verbalni sukob s 24-godišnjom bosanskom državljankom, nakon čega istu odgurava na pod uslijed čega je 24-godišnjakinja zadobila tešku tjelesnu ozljedu ruke. Zbog sumnje u počinjenje gore navedenog kaznenog djela protiv 24-godišnjaka podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a zbog sumnje u počinjenje prekršaja protiv javnog reda i mira protiv 30-godišnjeg njemačkog državljanina podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.

U subotu, oko 5.55 sati zaprimljena je dojava da je u Splitu, na Obali kneza Domagoja došlo do fizičkog sukoba više osoba. Prema za sada dostupnim informacijama došlo je do sukoba između njemačkih i francuskih turista koji su se vraćali iz noćnog izlaska. U ovom događaju 18-godišnji njemački državljanin je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u KBC Split. Kriminalističko istraživanje u tijeku.