Tutti Frutti ponovno na okupu?

0

Zadnjih dana šuška se da će ponovno oživjeti stara i dobro poznata grupa Tutti Frutti!

Zato smo i nazvali prvotnog osnivača benda Nenu Ninčevića i provjerili koliko je to istina: Postoji i želja i volja međutim ja moram najprije naći pjesmu odnosno napisati je, naći zvuk, da bi se odlučio na takav korak.

Zanimalo nas je zašto baš sad tj. odakle ideja?

Užasno puno ljudi je zvalo zadnjih godina, ajde Neno, ajde probaj, pa vrte se stare pjesme, pa daj, pa daj pa daj. Meni to zapravo nije bilo ni u dugoročnom ni u kratkoročnom planu..i onda sam nešto s Marsellom sjedio u studiju, …inače, Marsell je jako napredovao sa žicama tako da sad nevjerojatno svira gitaru i buzuki.. i došli smo na ideju da probamo, priča nam Neno Ninčević.

Ma zašto ne pokušati… Ako dođe do toga, koja će postava biti? Znamo da je Amulić, nekadašnji pjevač, sada u Rišpetu?!

Ma nema tu više postave. Tutti Frutti je promijenio veliki broj pjevača, znači originalna postava je vjerojatno bila najbolja i najinteresantnija. Ovo bi bilo sasvim drugo, najviše bi bilo naslonjeno na mene i na nekakav moj glazbeni trenutak u životu. Bitno je pjesmu budu Tutti Frutti, a hoće li basista biti ovaj ili onaj, to nije bitno, bar u mojoj glavi to nije bitno, kaže Neno Ninčević.

I na kraju nas je zanimalo hoće li Tutti Frutti ostati vjeran starom zvuku i štihu: To mora bit glam rock. Ako smo 26 godina čekali povratak, onda to mora biti dobro. Tutti Frutti je uvijek imao neke brze pjesme s polu-socijalnom tematikom, a za balade svi znamo kakve su bile. Znači, ako to bude u rangu nečega što je bilo nekad, da ne isprlja to ime, ja ću to probat napraviti..ali ako na bilo koji način budem prljao to što se godinama nije diralo, onda se neću ni dirati u to.