U utorak koncert za DVD Tučepi

0
Foto: RD

Dalmatino, Tedi Spalato, Mate Bulić te voditelj i zabavljač Damir Mihanović Čubi održat će koncert za DVD Tučepi u lučici u Tučepima u utorak 22. kolovoza s početkom u 21 sat.

Ulaz je besplatan, ali svakako svratite do štadova s vatrogascima na kojem će se prikupljati sredstva za nabavku potrebne vatrogasne opreme za DVD Tučepi i donirajte koju kunu jer je svaka dobrodošla!

Zdravko Sunara iz grupe Dalmatino pojasnio je: U Tučepima je naša ‘obiteljska ljetna baza’ iz koje odlazim i vraćam se s koncerata pa sam za njih posebno vezan. Ove godine za vrijeme požara spoznao sam veliki problem vatrogasaca DVD-a Tučepi i razmišljao kako bi im mogao efikasno pomoći oko nabavke vatrogasne opreme i pozvao svoje prijatelje, glazbenike Matu Bulića, Tedija Spalata i Čubija da uz Dalmatino zajednički napravimo jedan veliki humanitarni koncert za naše vatrogasce. Ulaz na koncert će biti besplatan ali biti će postavljeni štandovi na kojima će biti vatrograsci i skupljati financijska sredstva koja će donirati posjetitelji koncerta u svrhu nabavke vatrogasne opreme za DVD Tučepi. Vjerujemo da ćemo ovim našim koncertom i s našom publikom velika srca uspjeti prikupiti neka ozbiljna sredstva jer to bi i nas učinilo beskrajno sretnima, kazao je Sunara.