Vikendi uz obilje zabave! Dani otvorenih vrata uz Beerfest u Fun Parku Biograd!

0
Foto: PR

Fun Park Biograd pripremio je najzabavniji Beerfest uz dane otvorenih vrata 6., 7. i 8.10. uz mnoštvo atrakcija, predstava, delicija i naravno, pive. Uz odličnu ponudu piva i craft piva, a za najmlađe sokova, čekaju vas kobasice, hot dog i fritule– po saborskim cijenama.

Djecu će posebno će razveseliti informacija o gratis vožnjama i to na slijedećim atrakcijama:

Zero Gravity Zone – uđite u svijet bez gravitacije. Raj za klince i klinceze Fun Parka Biograd. Slobodno prepustite Vaše dijete da se zabavi skačući na trampolinima i hupsalicama uz budno oko animatora Funparka. Radi se o atrakciji koja nije statična već u kojoj bestežinski doživljaj stvaraju sami i tako skakanjem osjete bezgravitacijsko stanje kao van Zemljine atmosfere!

Simulator – koji se spustio u svemirski dio Fun parka Biograd iz daleke galaksije gdje auti lete, okreću se i vrte se oko svoje osi. Klinci na vama je da otkrijete sve njegove mogućnosti.

Choco Cups – male vesele šalice zavrtit će mališane. Choco cups je najveseliji i najšareniji servis na Divljem Zapadu. Šalice ovog servisa su uvijek pune dječjeg smijeha i zabave, što je najbolji sastojak za ludi provod u Fun Parku Biograd.

Indian Canoe – klinci, zaveslajte u veselim indijanskim kanuima kao pravi Indijanci!

Uz primamljivu ponudu vožnji u parku, u programu će se naći i odlične predstave i animacije:

Tricycle Trauma – akrobatski show na biciklima, Magic Rico – sa mađioničarskim trikovima te interkativno gađanje sa lukom i strijelom uz nagrade, face painting i pletenje konopa! U muzičkom dijelu nastupit će riječka rock grupaPleteRI koji su sa svojim širokim repertoarom nastupali po raznim manifestacijama, festivalima, klubovima te kao predgrupa afirmiranim hrvatskim izvođačima poput Opće Opasnosti, Hladnog Piva, Prljavog Kazališta, Atomskog Skloništa, Let 3 i drugima. Uz ovakvo obilje zabave za sve uzraste, dobar provod je zagarantiran, a radno vrijeme za sva tri dana je od 12 do 20 sati. Ulaz je slobodan, a ulaznice za pojedinačne vožnje potražite unutar parka u suvenirnici i na kućicama unutar parka.

DANI ŠKOLARACA 12,13. i 14. listopada 2018@FUNPARK BIOGRAD
Izaberite svoje natjecanje i prijavite se na: info@funparkbiograd.com

Školarci i školarke, provedite ludi vikend, oslobodite svoj natjecateljski duh i dobro se zabavite. Fun Park Biograd za vas je pripremio atraktivne vožnje i razne zabavne sadržaje: teleskop party (pogledaj i otkrij nebeska prostranstva), gađanje lukom i strijelom, face painting te mnogobrojne natjecateljske sadržaje. Okušajte se u skakanju u vrećama, potezanju konopa, zapjevajte na karaokama ili sudjelujte u auto trkama.
Bumper car races – natjecanje s autićima obuhvaća natjecanje u štafeti grupa po tri natjecatelja koji se po terenu za autiće voze između prometnih čunjića, a čijim se doticanjem skidaju sekunde. Najbrža ekipa osvaja nagradni poklon paket Fun parka Biograd.

Jedino 7D kino XD Ride nudi vam natjecanje u virtualnoj vožnji s pucaljkama, kompjuterski simuliranoj, gdje se bilježe i snimaju rezultati kompjuterski po grupama od 8 ljudi. Pobjednici iz svake grupe osvajaju nagrade. Inače, radi se o jednoj od nagrađivanih igara u zabavnim parkovima. To je posebno kreirana virtualna vožnja u kojoj idete na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima. Kada kažemo virtualno, ne mislimo na 3D iskustvo, mislimo na 7D iskustvo. To znači da cijelo virtualno iskustvo postaje stvarno, da osjećate inerciju svakog naglog skretanja u lijevo ili desno na svom putovanje, čuju se krikovi i povici Vaše ekipe od uzbuđenja, što su pucaljkama uspjeli onesposobiti zombija koji je pružao ruke prema Vama.

Ovaj vikend prepun uzbuđenja upakiran je u jedinstvenu ulaznicu od 100 kn za sve vožnje unutar parka. Na vama je samo da dođete i zakoračite u svijet mašte i zabave u petak, subotu i nedjelju od 12-20 h!