Zorica Kondža gošća Rišpetu na velikom splitskom koncertu za Dan žena!

0

Rišpet nakon rasprodane Spaladium arene, ponovno ulazi na velika vrata u srca brojnih obožavatelja vraćajući im ljubav velikim koncertnim spektaklom na splitskim Gripama 08. ožujka!

Nezaboravne trenutke posjetiteljima će prirediti uz omiljene hitove poput „Šta mi ljube oćeš kazat”, „Ja samo za te živim”, „Lipo mi je tu”, „Fališ mi”  i brojne druge.

Svi detalji koncerta predstavljeni su na današnjoj konferenciji za medije, koju je vodila Edita Lučić Jelić. 

„Očekuje nas dobra zabava, to nam je na prvom mjestu. Naša glavna želja je da naša publika s koncerta izađe zadovoljna i da joj koncert ostane još dugo u sjećanju. Nadam se da će tako biti i ovaj put – da ćemo sve ono najbolje od nas prenijeti tu večer kroz pjesmu!”- rekao je pjevač Ivo Amulić.

Uz Rišpet, svjetla pozornice na koncertu za Dan žena, dijelit će i jedna žena, istinska glazbena diva.

„Moja draga prijateljica i kuma Zorica Kondža bit će gošća na koncertu, čemu se baš veselim. Napravili smo zajednički duet koji će biti posebno zanimljiv onima koji nas do sada nisu imali prilike slušati uživo.“– istaknuo je Ivo Amulić.

Početak koncerta je u 20 sati, a prema najavi trajati će barem tri sata.

Od zadnjeg koncerta u Splitu snimilo se već desetak novih singlova za koje su snimljeni  i spotovi. Ove godine biti će puno materijala, puno je veći izbor pjesama. Neke će pjesme možda  biti potrebno i kratiti. Kad Ivo i ja slažemo repertoar, njemu je uvijek malo, a meni je puno. Na kraju krajeva, tražimo uvijek neki omjer da ljudima bude zabavno. S druge strane, želimo da odsviramo što više naših pjesama.”- uz osmijeh je napomenuo skladatelj Pero Kozomara.

„Pozivamo svih da dođu na vrijeme zbog moguće gužve. Ulaznice se odlično prodaju, pobrinuli smo se za vrhunsku produkciju i vjerujemo kako će ovaj koncert biti pun emocija i prava posveta Danu žena.“ – poručila je direktorica agencije manush Maja Lekšić.

Napomenimo samo da su ulaznice za  koncert dostupne na Adriaticketu i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa.