Hajduk II započeo s pripremama

0

Druga momčad Hajduka danas je započela s pripremama za nastavak sezone.

Trener Marko Lozo sa svojim suradnicima igrače je najprije odveo u teretanu, a potom su trenirali na pomoćnom terenu, po izuzetno lijepom i sunčanom vremenu.

Na početku priprema trener Lozo na raspolaganju ima 27 igrača, među kojima i nekoliko novih imena koja bi se trebala nametnuti prije nastavka sezone: Marin Ljubić, Davor Matijaš, Jakov Vladović i Patrik Gujić (vratari), Zvonimir Milić, Nicholas Llanos, Bruno Budalić, Tonći Mujan, Ivan Mastelić, Boris Rapaić, Ivan Delić, Domagoj Bradarić, Ivan Jović, Robert Jandrek, Zdravko Simonović, Zvonimir Ožegović, Jasmin Kadirić, Lovre Mario Vojković, Luka Bubalo, Frano Silić, Luka Dumančić, Marin Fadić, Mario Cetina, Mario Ćurić, Mate Šuto, Marko Galić, Marco Gallego i Kevin Murillo. Na prvom treningu zbog povišene temperature nije bilo Ivana Mastelića.

S prvom momčadi su Jurić, Teklić i Pasariček, na posudbu u Dugopolje odlaze Relota i Vrljičak, dok se uskoro očekuje dolazak Tomislava Mrkonjića. Hajduk II je vodeća momčad 3. HNL Jug, a prva utakmica nastavka prvenstva protiv Junaka na rasporedu je 5. ožujka na Poljudu.