Blagdani splitskih restorana: gourmet doživljaj za pamćenje

0

BLAGDANSKI FINE DINING PO PRISTUPAČNIM CIJENAMA                                                                       

Adriatic sushi & oyster bar, Artičok, Bajamonti, Brasserie on 7, Chops Grill, Corto Maltese, Cvita hotel restoran, Dujkin dvor, Noir, Noštromo, Pandora Greenbox, Pinku fish & wine, Sidi bar,  Šug, Zinfandel Food & Wine bar.

Petnaest istaknutih restorana splitske gastronomske scene sudjeluju u ekskluzivnoj manifestaciji Blagdani Splitskih restorana koja će vam svakog četvrtka u prosincu, počevši od 2.12., pružiti nezaboravne gourmet doživljaje. Jedinstveni „Fine dining“ po pristupačnim cijenama – 3 slijeda uz čašu vina,  u rasponu od 185 do 210 kn. Moći ćete uživati u najfinijim jelima kreativnih chefova.

Poširana tabinja s rezancima od sipe uz ukiseljeno jaje, mladu kapulicu i riblji consommé, Svježi filet bakalara s rolicom od kelja, Sous vide pačja prsa s kremom od batata, karameliziranom baby mrkvom i umakom od kupinova vina, ali i teleći rižoto s kremom od paškog sira te bakalar na sto načina samo su neke od blagdanskih delicija koje ne smijete propustiti.

PR

Više o ekskluzivnoj ponudi  doznat ćete na web stranicama i mrežama SVIH RESTORANA, te na stranicama Taste the Mediterranean i Tommy.

Budite uz Dalmaciju četvrtkom – i osvojite jednu od tri večere svaki tjedan!