Bobis i Splitski festival – dvije tradicije grada Splita!

0

61. Splitski festival održat će se 8. – 10. srpnja 2021. g. pod generalnim pokroviteljstvom tvrtke Bobis.

Idealna je ovo prilika da se povežu dvije institucije utkane u tradiciju i prepoznatljivost grada Splita. U ovim novo-normalnim okolnostima posebno je značajno pridonositi razvoju i očuvanju glazbene baštine što Bobis s ponosom ovim sponzorstvom i čini.

Ugovor su potpisali, u ime Bobisa Tomislav Mamić, vlasnik Tommy grupe, te u ime organizatora festivala, tvrtke Dalmacija koncert Tomislav Mrduljaš.

Na svečanosti potpisivanja sponzorskog ugovora su sudjelovali i brojni renomirani glazbenici, autori, te eminentni izvođači hrvatske glazbene scene.

Posebnost ovogodišnjeg Splitskog festivala je i u tome što će se, po prvi puta, festivalsko ozračje raširiti i izvan okvira splitskih Prokurativa gdje se tradicionalno održavao godinama.

Ovim sponzorstvom uspješno se povezala povijest i tradicija, te omogućila podrška od iznimnog značaja splitskoj glazbenoj sceni.

Bobis je još jednom dokazao da svojim djelovanjem podržava razvoj i buđenje, kako glazbene scene, tako i grada Splita, na opću dobrobit i oduševljenje svih Splićanki i Splićana, ali i šire publike.