Božićna potraga Radio Dalmacije: Pronađi vilenjaka i osvoji 2000 kn u City Centeru one!

0

Nema osobe koja nas nije i ove godine pitala  – hoćemo li opet tražiti sobove? Ne, nećemo. Ove godine se Baka Mraz opametila, stavila je u kaznu i Djedicu i sobove – kako ne bi po treći put pobjegli k nama u Dalmaciju. I uspjela je – Djedica i sobovi su u Laponiji.

Ali – vilenjaci nisu! Zato OPET trebamo tvoju pomoć! Božićna potraga se nastavlja!

Vilenjaci već 2 godine slušaju sobove i Djedicu kako oduševljeni pričaju o Dalmaciji, o našem moru, suncu i ljepotama. Zato je njih 10 odlučilo uzet godišnji bez pristanka Uprave Laponije! Sad se skrivaju među nama!

Tražimo: Alabastera Winerchizlea, Changa Shlanga, Grmka Zelenkovića, Ljutka Paprića, Pierra de la Krošnju, Šljivka Šećera, Mowglija Pišića, Sebastijana Klackalicu, Raula Sancheza i Michaela Naglasa.

Viđeni su tu po Dalmaciji prije 10ak dana, i od tada im se gubi svaki trag. Zato – slušaj Dalmaciju!

Od 9. prosinca javljaju se glasovnom porukom preko Whatsapp-a Radio Dalmaciji… Pričaju kroz zagonetke, pokušavaju objasniti gdje su – a mi ih trebamo  locirati! Ako uspiješ locirati barem jednog od njih – svoju obitelj ćeš odvesti u 2000 kn vrijedan shopping u City Centeru one.

Da bi ih moga tražiti, prijavi se već sada! Šalji SMS poruku sadržaja: POTRAGA, ime, prezime i adresa na broj 60478 (cijena poruke je 2,40 kn, PDV uključen). Nakon toga čekaj naš poziv i priliku da otkriješ božićnu ekipu!

Ali prije svega – pročitaj PRAVILNIK BOZICNA POTRAGA 2021.