Makarani turistima dijelili vodu

0
Foto: facebook.com/makarska.tourist.board

Ekipa iz projekta ‘Makarska Riviera All In’ turistima je podijelila preko 1.500 besplatnih boca vode!

Turistima koji su proteklih tjedana pristizali na Makarsku rivijeru zasigurno nije bilo lako izdržati u kilometarskim kolonama na ljetnim vrućinama, na kojima se primjerice od tunela Sv. Ilija pa do 8 kilometara udaljene Makarske vozilo i preko 90 minuta.

Mada su gosti Dalmacije navikli na srdačne domaćine, ipak bi se malo tko ponadao potezu kojeg su izveli članovi projekta i mobilne aplikacije Makarska Riviera All In – naime, u tri odvojene akcije ovi Makarani podijelili su preko 1.500 besplatnih boca vode turistima, utaživši im žeđ i zaželjevši im tako dobrodošlicu na jedno od centralnih mjesta hrvatskog turizma.

Akcija je najprije provedena kod info punkta na Dubcima kod ulaza na Makarsku rivijeru, zatim kod samog zapadnog ulaza u Makarsku te naposljetku u staroj jezgri grada tijekom upravo održane manifestacije Noć Kalalarge, a iako se iza svega krije vrlo zgodna marketinška akcija, teško je ne spomenuti hvale vrijednu ideju makarske ekipe.

Svi imamo loša iskustva s gužvama u prometu, kada gubimo živce zbog prevelike količine automobila i čekanja u kolonama zbog turističke sezone. Ovom akcijom htjeli smo nekako pomoći da se i ti turisti osjećaju dobro, da se osvježe, da znaju da su dobrodošli u Makarsku, a istovremeno i promovirati projekt koji je na tržištu prisutan već treću godinu, objašnjavaju iz Makarska Riviera All In, dodavši da je ideju je prepoznala i Turistička zajednica grada Makarske koja je podržala i naposljetku se uključila u projekt.

Inače, ‘Makarska Riviera All In’ mobilna je aplikacija koju možete besplatno preuzeti, a koja daje praktički kompletne informacije o smještaju, turističkoj, gastronomskoj, sportskoj i kulturnoj ponudi Makarske, turističkog bisera Dalmacije te jednog od najpopularnijih ljetovališta Hrvatske.

Makarska Riviera All InMakarska Riviera All In