Badrić iz izolacije za RD: ‘Čim sve ovo završi zagrlit ću svoju mamu…’

0

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica, Nina Badrić komentirala je za Radio Dalmaciju trenutnu situaciju s koronavirusom.

”Sve mi se ovo čini čudno, kao neki beskonačan, ružan film, ali mislim da smo, ne znam hoću li zvučati grubo, ovakav šamar negdje i zaslužili.”

Glazbena diva nam je otkrila i kako krati dane u izolaciji:

”Iskreno, dan mi je prekratak (smijeh). Zaista svaki dan kuham, ja ne naručujem dostave, kupujem iz dana u dan ili dva dana unaprijed nešto što bih napravila fino i zdravo za pojesti. Ne gomilam hranu, nisam od onih koja je otišla u dućan i kupila za 72 dana unaprijed. Čitam, gledam, filmove, čujem se sa svim dragim ljudima diljem svijeta, vidim da nam je svima isto.”

Na pitanje što će prvo napraviti kad napokon prođe pandemija korone, Nina je odgovorila:

”Prvo ću zagrliti svoju mamu jer mi najviše fale ti zagrljaji. Neprirodno mi je bilo kad je bio potres u Zagrebu, izišli smo na ulice i nisi smio nikoga zagrliti, a to je prirodna potreba čovjeka da u tom trenutku tražiš neku utjehu. Niti sam smjela zagrliti svoju mamu niti ljude koje volim, to mi je bio neki nenormalan osjećaj. Proći će i ovo i ja vjerujem da će sve biti dobro” – zaključila je pjevačica.