Humanitarni Zumbathon u Judinom drvu za Korneliju Livaju

0
Foto: Radio Dalmacija

Ne propustite humanitarni 3. Zumbathon u Judinom drvu naziva ‘Rame uz rame’. Događaj je humanitarnog karaktera za rehabilitaciju novinarke Radio Dalmacije, naše Kornelije Livaja!

Kornelijinu priču o borbi za život i povratak na posao, nakon što je u listopadu 2016. pretrpjela moždani udar, prate brojni ljudi putem društvenih mreža, a organizirana je i akciji “Korni, nisi sama”, koju su pokrenuli kolege novinari kako bi se prikupila novčana sredstva za njezin oporavak.

Da bi najteže posljedice udara bile bar malo ublažene Kornelija mora svaka četiri mjeseca primiti po jednu injekciju koja stoji 5000 kuna. Te injekcije mora sama kupovati jer je po standardima HZZO-a premlada da bi joj bile plaćene.

U želji da ponovno bude samostalna i da nikome nije na teret, Kornelija u utakmici života, sada ovisi o pomoći dobrih ljudi. Donacija za Korneliju Livaju može se uplatiti na IBAN: HR4023300033243222016 Splitska banka (s napomenom: Za Korni – nisi sama!).

Baš iz tog razloga organizira se i 3. Zumbathon u Judinom drvu, u nedjelju, 15. travnja. Svi ste pozvani učiniti dobro djelo i plesom učiniti dobro za sebe i svoje zdravlje. Podržimo Korni ‘Rame uz rame’ od 17 do kasnih večernjih sati!