Kasting u Stonu: traže se glumci, pjevači i animatori koji će pričati dosad neispričane priče

0
Foto: PR

25. i 26. siječnja u Stonu se održava kasting za nadarene koje žele pričati stonske neispričane priče ili zaigrati u atraktivnoj tvrđavi Kaštio.

Neispričani Ston i Cum Grano Salis dvije su nove kulturno-turističke atrakcije koje će turističku ponudu Stona učiniti zanimljivijom i privlačnijom. Neispričani Ston naziv je interaktivnog kazališnog obilaska grada Stona, tijekom kojeg će se svi posjetitelji moći upoznati s bogatom povijesnom i kulturnom baštinom grada, dok je Cum Grano Salis multimedijalna kazališna predstava, koja će igrati u tvrđavi Kaštio.

Želja nam je da Ston dobije jedinstvene kulturno – turističke projekte po kojima će biti prepoznat ne samo u Dalmaciji već i na nacionalnoj razini, a Cum Grano Salis i Neispričani Ston su dva projekta za koje tražimo ljude željne igre, ali i učenja – kaže Fani Slade, direktorica Turističke zajednice Ston.

Na audiciju se pozivaju svi profesionalni i amaterski glumci i glumice, ali i svi oni koji se dobro osjećaju pod svjetlima reflektora. Za potrebe ovih projekata traže se 3 ženske osobe između 18 i 50 godina starosti, 3 ženske osobe između 20 i 40 godina starosti te 4 muške osobe između 18 i 40 godina starosti.

Audicija će se održati u prostorijama Općine Ston, u petak 25. siječnja od 14 do 17 sati i subotu 26. siječnja od 9 do 12 sati.