Lansirali smo NFT kolekciju: Omiljene sobove iz “Božićne potrage” preselili smo u kripto svijet! Upoznajte Jingle Mingle Deers

0

Imamo prvu seriju iz naše kolekcije sobova, a samo jedan od njih može biti tvoj i ničiji više!

Pa kome uopće treba sob?

Svima koji znaju koliko vrijedi imati jedinstvenu stvar na NFT tržištu! A prije nego odlučiš kojeg želiš, upoznaj ekipu!

Devetorica veličanstvenih, našim slušateljima dobro poznatih sobova, su nakon dvogodišnjeg minglanja po Dalmaciji u Laponiji dočekani kao prave zvijezde! A zvijezde ko’ zvijezde, jednostavno obožavaju snimati selfije! U Laponiji su izveli i sebe i mozak na pašu jer su svoj posao u Dalmaciji ove godine uvalili vilenjacima! Pokrenuli su pravi sobotrend i snimili hrpu odličnih selfija koje su odlučili prodati! Preplanuli, odmorni, fjakasti, razmaženi odličnom gastronomijom i savršenom prirodom daju najbolje verzije sebe! Južnjački im makeover odlično stoji i vjerujemo da će ti biti teško izabrati favorita. Kreni pjevati Tata, kupi mi autobicikl i romobilkupi mi medu i zeku i Jingle Mingle Deer!!!

Što je to Jingle Mingle Deer?

Jingle Mingle Deer je jedinstvena kolekcija random generiranih NFT-ova na blockchainu u Hrvatskoj! Svaki sob je jedinstven, nastao kombinacijom dijelova tijela, odjeće i dodataka glavne postave koja vuče saonice Djeda Božićnjaka: Donera, Prancera, Rudija, Viksena, Kupida, Kometa, Blitzera, Dancera i Dashera. 

Pogledaj Jingle Mingle Deers kolekciju OVDJE!

Naravno, možete i postati vlasnik jedinstvenih sobova! Za kupnju je potreban kripto novčanik, a prodaju se po simboličnoj cijeni od 0.10 SOL, što preračunato u našu valutu iznosi oko 110 kn. Tako ćete postati vlasnici unique digitalnih art djela kojima se može i trgovati. A tko zna. Možda baš tvoj sob postane vrijedno umjetničko djelo!