Slavljenica Doris Dragović nam otkrila svoju rođendansku želju

0

Glazbena diva Doris Dragović danas slavi 59.-i rođendan! Čestitali smo joj jutros uživo u eteru, a na pitanje kako se osjeća kao slavljenica, Doris  je odgovorila:

”Hvala vam moja Radio Dalmacija na čestitkama. A o tome kako se osjeća čovjek koji je u ovim godinama kao ja, to nema šanse da ispričam. U ovim godinama ustvari nastojiš zaboravit da uopće imaš rođendan, kao što sam ga ja lipo i pošteno zaboravila, evo dok me Radio Dalmacija nije podsjetila.”

Popularna Splićanka je otkrila i kako će proslaviti rođendan u vrijeme korone.

”Puna sam planova, idem kod frizera pa ću se ić’ našminkat kod šminkera pa u šoping da vidim koju ću haljinu izabrat za to pa ćemo se onda dogovorit u koji ćemo restoran, tako će izgledat, šalim se naravno. Ostat ću doma kao i sve dane. Ostani doma i drži distancu. Ja sam poslušna kao vojnik. Tako da ako me bude volja, bit ću vesela i pivat ću, a ako ne, onda ću čitat nešto kao i svaki dan (smijeh)”.

Dodala je i da joj pokloni apsolutno ništa ne znače.

”Znači mi poruka, čestitka, zagrljaj, neka lipa rič. Evo, to su stvari na koje se ja furam.”

Na pitanje što je samoj sebi poželjela za ovaj rođendan, Doris je odgovorila:

”Da mi ljudi koji su oko mene požive još dugo, da i dalje mene trpe, poželjela sam sebi još malo mudrosti, pameti, strpljenja, da glava što manje bude luda, poželjela bih mir i zdravlje. Da sve ovo stane, ova bolest, eto, kao da sam malo zaželjela.”